On jälleen ollut hieno päivä. Oikeastaan koko talvi on ollut ilmojen puolesta hienoa. Sellaista mitä meillä kuuluukin olla. Lunta ja pakkasta. Tosin mitään erityisen kovia pakkasia ei ole ollut. Kylmää on vieläkin. Lumen sulaminen on ollut verkkaista.

Pihalla on varmaan jokaisella hanget korkeat nietokset. Sain eilen vihdoin viimein traktorini korjaamosta. Olen pikku hiljaa ajanut lunta pois pihalta. Jo senkin takia, että on varmaan hyvä saada kaikki nivelet ja osat pidettyä liikkeessä. Voi olla vielä vettä jossain rakosissa. Laskusta ei ole tietoa. Pelkään pahoin Niittyluodon Arin jossain valtuuston kokouksessa vielä sanovan, "huomenna tulen liimailemaan ulosmitattu lappuja".

Kesästä varmaan tulee lämmin ja kuiva. Kuulemma vuoden sade- ja lämpömäärät ovat vakioita ja melkoisesti on jo molempia saatu. Eläkeläiset on kuulemma kovia reissaamaan. Jouduin töissä ollessa olemaan niin paljon poissa kotoa, että olen tähän mennessä aika vähän reissailut. Nyt on kiinnostusta herännyt ja olen jo pariin reissuun ilmoittautunut. Toukokuussa Bosniaan ja kesäkuussa Visbyhyn. 

Molemmat tuntuvat mielenkiintoisilta. On varmaan kaunista, komeata luontoa ja muutakin kattelemista. Tänään eräs ystävä kertoi käyneensä Visbyssä. Siellä oli paljon kirkkoja ja niitä käytiin katsomassa. Viimeinen oli eräs retkueesta todennut, "Kyllä se on niin, että kirkot pitää nähdä ulkoa ja pubit sisältä". Eiköhän siellä meille kaikille jotain riitä. Porukkakin on varsin tuttua, Kemiran eläkeläisiä.