Haimion talouskeskuksen myynti on ensimmäinen asia. Aluetta on hieman yli 4 ha. , josta rantaa ehkä n. 150 m. Alueella oleva asuinrakennus on ison remontin tarpeessa.  Rannassa on rakennusoikeutta 40m2 kokoiselle saunalle. Alue on ollut myynnissä 2 kertaa. Kummallakaan kerralla ei tarjottu alinta myyntihintaa. Nyt on tullut 135000€:n suuruinen tarjous. Se alittaa reippaasti pyyntihinnan. Nyt esitetään alue myytäväksi. Aiempiin kokemuksiin vedoten ja alueella olevat rakennukset rapistuvat käyttämättöminä. Alue on ollut myynnissä 4 vuotta.

Ugin strategia on jälleen käsittelyssä. Vieläköhän tämänkin jälkeen valtuustossa on saivarteluun halukkaita. Seuraavaksi on sitten hallipolitiikkaa. Ugin kokonaan omistama kiinteistöyhtiö hakee kaupungin takausta 3,2 milj/€ lainalle. Tällä rakennettaisiin Sannolle Poraajantien seutuville n. 3600 m2. hallitilaa n.5 yritykselle. Suurin näistä on Vertek. Vertekillä on n. 100 työntekijää, joista 40 sijoittuisi Ugiin. Ei tarvinne katsoa edes kahvinporoihin, kun ennustaa tämän aiheuttavan melkoisen polemiikin parissa blogissa. Saattaa käydä jopa niin, että valtuustossakin asiasta käytetään puheenvuoro.

Kaupungin talousarvio asetelma hyväksyttäneen ilman pulinoita. Pormestarimallista annettava lausunto palautettiin viimeksi uudelleen valmisteltavaksi. Nyt ei esitetä annettavaksi lausuntoa. Todetaan ainostaan ettei Ugi osallistu kokeiluun. Viimeisenä asiana on valtuustoaloite, tekojääradan rakentamisesta Ugiin.