Riippuvuutta on mitä ihmeellisimmistä asioista ja jokaisella niitä on ollut ja lienee edelleen. Vieläpä monet riippuvuudet uhkaavat terveyttä niin fyysillistä kuin henkistäkin.

Olen tiennyt olevani netti riippuvainen. En kuitenkaan niin paljoa kuin nyt muutaman päivän poissaolo osoitti. Tuntui kuin ei tietäisi maailman menosta mitään vaikka uutisia tuli muista medioista yllinkyllin. Niiden vastaanottoa ei vaan hallitse siten kuin netissä.

Enköhän edelleenkin tiedä kaiken tarpeellisen niin Arctic Seasta kuin MM-kisoistakin. Laskutkin saa taas maksettua vaikka ei eräpäivä vielä uhannut. Sähköpostissakaan mikään ei ollut vanhentunut. Blogeissa ei oltu päästy eteenpäin. Vanhoissa juoksuhaudoissa nyhjättiin, mitä Java nyt oli ottanut oppia the Ring-lehdestä ja väsännyt omaa Top Ten listaansa.

Nyt sitten ollaan taas ajan tasalla. Toivottavasti ukonilmat on tältä vuodelta ohi. Oli tästä senverran hyötyäkin, että pitkään kiusannut muistin vähyys tuli korjattua lisämuistilla. Nopeutui konekin vaikka eihän tässä kiirettä ole.