Joulun ja uuden vuoden välissä on muutamia päiviä, joihin on mukava saada jotain ajankulua vaikka koripalloa. Olen aina pitänyt urheilusta, joskaan koripallo ei ole ollut niitä kärkilajeja. Ugissa kun ei ole muuta huippitasoa olevia lajeja, niin olen käynyt katsomassa koripalloa.

Tänään oli vastassa Ugin kanssa samaa tasoa oleva Lappeenranta. Ottelu oli varsin vaihteleva, niinkuin koripallo usein on. 1. jakso oli täysin Ugin vaikka Gonner pääasiassa makasi parketilla. Lappeenrannan heitto ei kulkenut lainkaan ja puolustuskin ontui.

2. jakso olikin sitten huomattavasti tasaisempaa. Ehkä hienokseltaan Lappeenrannan paremmuutta. 3. jakso oli sitten Korihaille murheellista. LrNMKY pelasi tiukkaa miesvartiointia ja heitto kulki. Korihait oli täysin sivustakatsoja ja ottelu näytti jo ratkenneen. 

Viimeiselle jaksolle Korihait löysi oikeat lääkkeet. Pelattiin paikkaa ja saatiin etumatka kiinni. Viimeiset pari minuuttia oli niin tasaista, että kumpi tahansa olisi ansainnut voiton. Parikymmentä sekuntia ennen loppua Korihailla oli mahdollisuus siirtyä johtoon. Hudson yritti yksin läpi ja epäonnistui. En tiedä tuliko hänelle tilaisuus tai pelattiinko se hänelle. Jos Hudson oli valittu tähän niin se oli virhe, ei hänen läpiajoistaan tainnut yhtään onnistua koko pelin aikana. 

Kauden alussa näytti, että Korihait on playoffseissa kotiedulla. Nyt on jostain syystä peli alkanut kangerrella ja tätä menoa taistellaan vielä sarjapaikasta. Kyllä joukkueessa on ihan kohtuullisen hyvät pelaajat, jostain vain kiikastaa. Vieraspelaajista Gonner ja Reid ovat ihan hyviä, Hudson aika keskinkertainen. Ei hän tänään nyt ihan huonoa peliä pelannut. Heitti useita kolmosiakin. Jostain pitää nyt löytyä 1 vaide lisää, muuten hukka perii.