Ei perkules, hallintosäännön uudistus epäonnistui. Lista on taas pitkä kuin nälkävuosi ja täynnä asioita jotka kuuluisivat jonnekin muualle. Meillä on edelleen kohtuullisen laaja luottamusmies ja virkamies organisaatio. KH:n pitää pystyä keskittymään kaupungin kannalta oleellisiin asioihin. Nyt yrittäessäsi selvittää asioita ei ole mahdollista ennen maanantaita nukkuakaan. Siinä sitten käytännössä kolko paukkuu ja jälkeenpäin herää mitä taas tuli päätettyä.

Kokouksen aluksi Kunnan Taitoa ja Kuntien Tiera esittelevät loppuraporttinsa ja sitten päätetään taloushallinnon jatko. Sitten on tontin varausta ja kaavoitusta. Ihan mukava esitys tämä tontin varaus. Taitaa olla sama mistä ympla teki keskeyttämispäätöksen ilmoitti poliisille. Nyt esitetään tontin varausta eikä siellä saa tehdä mitään eikä tuoda tavaraa ennen tiettyjä hyväksymisiä. Toivottavasti on sentään eri tontti, rakentaja on sama.

Sitten alkaa ymmärtää miksi ei palveluseteliä voinut viime valtuustossa palauttaa. Hoivarakentajat varaa tontin Pajalasta suunnittelua varten.

Sitten pari tuulimylly asiaa. Tuulimyllyjen yleiskaava Ukin osalta asetetaan näytteille. Sitten menee jälleen yli ymmärryksen. Annetaan lausunto Hyttyskarin ja Morsiuskarin väliin tulevasta tuulimyllypengereestä. En tarkistanut, mutta näyttäisi olevan sanasta sanaan sama minkä ympla jo antoi. Antaako Uki 2 lausuntoa vai mistä on kysymys?

Sitten alkaa niitä juttuja jotka pitäisi käsitellä muualla. Pyhämaakin pääsee niissä esiin valitaan katuvalojen rakentaja. Saaneeko Tontonmäki ledit? Esitetään eräästä kaupasta ettei kunta käytä etuosto-oikeuttaan. Nimistä päätellen Pyhämaa on kysymyksessä.

Seuraavaksi on pitkä rivi asioita joita en lähde luetteloimaan. Laitean osoitteen josta löytyvät. Hallintosäännön delegointiin pitää perehtyä.

http://uki01.hosting.documenta.fi/kokous/20142531.HTM