Niin se sitten taas siirtyi yksi hallituksen kokous pöytäkirjoihin. Ekana varsinaisena oli terveyspalvelujen johtajan viran täyttäminen. Keskustelujen ja neuvottelutauon jälkeen suoritettiin suljettu lippuäänestys. Tulos oli: Päivi Sannola 5 ääntä, Marika Lanne 5 ääntä ja 1 tyhjä. Suoritetun arvonnan voitti Lanne, joten hänestä tuli uusi terveyspäällikkö.

Muista asioista hiukan keskusteltiin. Nuorten bändien harjoittelutila aloite palautettiin uudelleen valmisteluun evästyksellä, että kaupunki voi avustaa tilojen hakemisessa. Tilat pitää käyttäjien kustantaa itse. Nykyisten tilojen käyttäjistä vain 1 on alle 29-vuotias, joka on nuorisolain tarkoittama nuori. Kyllä yli kolmikymppisten pitää jo kustantaa harrastuksensa itse, oli hallituksen mietintö.

Telakkakiinteistöjen yhtiökokous on pidetty. Hallitukseen valittiin Jouko Antola. Yhtiö on muuttanut nimensä Varviaksi. Sosiaali ltk:n kokouksessa on äänin 6-5 poistettu Sakunkulman kuntosalin käyttömaksu. Nyt ei ollut saatu vielä valmiiksi valmistelua Karilainen-Käpyli-Pähkinäinen tonttien myynnistä. Hallitus kokoontuu vielä 2 kertaa ennen kesäkuun valtuustoa ja tavoitteena on saada asia jompaankumpaan näistä kokouksista. Valmistelu tapahtuu valtuuston kokouksessa esiin tuodun vapaaseen myyntiin panon pohjalta.

http://uusikaupunki.fi/poytakirjat.html