Koripallo kausi alkoi paikalliskamppailulla, jos peliä voi kamppailuksi sanoa. Ottelu oli heikko. Ei siina ollut muuta hyvää kuin Korihaiden voitto n. 10 pisteellä ja Foto-Mikan luuttutytöt.

Eka jakso oli täysin avutonta. Heitot ei kulkeneet. Puolustusta ei ollut eikä vauhtia. Siitä huolimatta Korihait repäisi yli 10 pisteen johdon. Vähitelle alettiin pelata ja välillä oli ihan jännääkin. Vilpas käväisi 4 piteen päässä, mutta sitten taas Vilppaan peli repesi.

Ottelu oli takamiesten peliä. Korihaista selvästi parhaat olivat Sarcevic ja Jalonen. Vilppaalta kaikki kaikessa oli takamies Harris. Vilpas on näköjään Harriksen varassa. Takavuosina oli puolta nykyistä Harrista pitempi Benkku. Korihaiden jenkit olivat kohtuullisia. Ei kukaan loistanut, jos ei ollut paluulipun ansainnuttakaan. Reaves oli kyllä niin kankea, että harvoin näkee.

Jalonen heitti mukavasti kolmosia ja Heinonen napsi levypalloja. Vilppaasta ei kannata Harrisin lisäksi mainita kuin Jukka Kataja. Kataja pelaili muutaman vuoden Varsinais-Suomen ulkopuolella. Kaudet menivät heikosti. Oli loukkaantumisia ja mitä kaikkea olikaan. Nyt oli kyllä mies paikallaan. Paljon pitää molempien parantaa, jos sarjassa aiotaan pysyä.