Heinäkuussa lehdet ovat ohuita ja sisältävät vain uutistoimistojen värittömiä juttuja. Nyt on monia merkittäviä asioita ja vain hiljaisuus vallitsee uutisointia. Kreikasta on kirjoitettu, mutta ei lainkaan syvennytty juttuun, kritiikistä puhumattakaan. On aivan luonnollista persujen mukanaolo yli 90 mrd:n lainoituksessa.

Viime kaudella arvosteltiin pienistäkin jutuista vassareita nimenomaan persujen taholta. Ei ollut lainkaan demokratiaa olla mukana hallituksen enemmistö päätöksissä. Persut on hallituksen pääpuolueita ja silti persuja ei arvostella vaikka se tekee täysin toisia päätöksiä mitä se on vuosia puhunut.

Tähän kiinnitti jo USA:lainen tutkijakin huomiota. Mielestäni kritiikin puute johtuu siitä, että hallituksessa ovat kokoomus, kepu ja persut. Nämä hallitsevat täysin Suomen mediaa eikä ole näiden piirien ja näitä tukevien piirien etujen mukaista kritisoida hallitusta.

Viimeisin uutinen oli n. 800 uuden pakolaisen ottaminen. maahan tulee tänä vuonna kaikkien aikojen rekortti mamuja. Somalien ollessa toiseksi suurin ryhmä. Mitä tekee Soini? Lähettää tekstarin Hesariin. Suomen ulkoministeri ei näe muita vaikuttamisen aiheita kuin tekstarin 1 lehdelle. Ei vaivaudu ottamaan asiaa esiin hallituksessa puhumattakaan , että tekisi siitä hallituskysymyksen. Lienee Soinin mielestä parasta mahdollista lähettää tekstari 1:n suomalaiseen lehteen ja odottaa EU:n johtohenkilöiden lukevan sen sieltä ja alkavan perua päätöstään. Näin nykypäivän Suomen politiikot.