Kokous on pitkä ja tärkeitä asioita paljon. Ehkä vuoden tärkein. Käsittelyyssä on ensi vuoden talousarvio. Muutakin on ja tärkeää.

Ensimmäinen asia on katualueiden osto. Ensi vilkaisu ihmetytti, miten maata noin halvalla kaupungille tarjotaan? Tarkempi luku selvitti mistä on kysymys. Seuraava onkin sitten paljon puhetta herättänyt hanke. Viikaistenkadulta puretaan 4 taloa. Tilalle rakennetaan asumisoikeusasuntoja. Niissä ostaja maksaa asunnostaan 15% ja yhtiövastikkeen, joka on arvioitu 7€ neliö mihin sisältyy myös pääomakulut. Halutessaan muuttaa pois asuntoyhtiö lunastaa asunnon sillä summalla mitä on siihen mennessä maksanut. Vapaillemarkkinoille ei ole oikeus myydä. Mikäli yhtiö ei saa asuntoa myydyksi tai vuokrattua kulut jäävät muiden yhtiön osakkaiden maksettaviksi. Ensi alkuun yhtiön perustaisivat Ugi ja Neapo Oy.

Erityisasumiseen tarvittavia "Punaisia tupia" harkitaan ostettavaksi 5. Ne sijoitetaan ns. Lindin tontille Salcombin läheisyyteen. Ne maksavat 45000€ kpl., josta on mahdollista saada tukea kolmasosa. Tontonmäkeen Pyhämaahan rakentavan   kiinteistöyhtiön 1,6 milj/€ lainalle esitetään kaupungin takausta.

Terveyskeskuksen sivutoimipisteitä esitetään lakkautettavaksi Pyhämaassa ja Lokalahdella. KOKO-ohjelma palautettiin viimeksi ja on nyt uudelleen esillä. Sitten ovat vielä vuorossa aloitteet ja tidotusasia. Senjälkeen sitten aletaan talousarvion käsittely Huh-huh.