Lista alkaa varsinaisesti puutavaran myynnillä. Kahdelle firmalle myydään 58 ooo euron edestä puuta. OY Lauste AB on ostanut Erikoissairaanhoitopiiriltä rivitalon ja paritalon ja niiden tontit. Nyt Lauste haluaa ostaa lisää ympärltä maata n. 1,3 ha. ja rakentaa perhekuntoutuskeskuksen. Myyntiä esitetään ja hinnaksi 116 00€. Dominic Sahin Karague on vuokrannut Kalannin Hallitieltä maata kaupungilta ja haluaa nyt ostaa vuokra-alueen ja lisääkin maata yhteensä n. 10 000€ on hinnaksi arvioitu. Lokalahdelta esitetään myytäväksi tonttia omakotitalon rakentamista varten 15 000€ hintaan. Rahan tuloa ei voi estää.

Pitkään kiertänyttä Saluksen hallia esitetään vuokrattavaksi ja eiköhän nyt päätetä. Vaihtoehdot on vähissä. Tuulivoima vaihekaavasta annetaan lausunto. Joitakin kohtia esitetään korjattavaksi. Palohommista annetaan lausunto. Vanhan tavan mukaan on pitkä rivi toimia ja virkoja täyttöluvan haussa. Kunnallisvaaleista tehdään päätöksiä.

Ensi vuoden talousarvion valmisteluun annetaan ohjeita. Sitten laina Taideyhdistykselle ja siirretty yrityshautomo juttu.
Sitten siirrytään Kj juttuihin. Kauko Aronen on peruuttanut hakemuksensa. Heikki Longan testi ei valmistu maanantaiksi joten esitetään uutta hallituksen kokousta seuraavaksi päiväksi. Voi, voi. Sitten on vielä aloitteet valtuuston kokouksesta ja lausunto Jari Valkosen aloitteeseen. Ei ollut listalla koulujen lakkauttamis laskelmia. Illan mittaan tulee lista vielä paperisena. Olisikohan siellä. Ei tällaista asiaa mielestäni voi jakaa kokouspäivänä pöydälle. Kyllä siihen pitää etukäteen tutustua.

http://uki01.hosting.documenta.fi/kokous/20122263.