Luulin jo merkinneeni kalenteriin väärin maanantaiksi hallituksen kokouksen. Aamulla postilaatikossa oli kutsu kokoukseen. Byrokratian jälkeen on jälleen nämä kotihoidon työ- ja taukotilat. Nyt on tarkat selvitykset. Päätösesitys on, että lisätään 200 000€ valtuuston käsittelyyn menneeseen talousarvioon kohtaan "keskuskeittiön tilojen kunnostus". Näin ollen siellä olisi yhteensä 350 000€.

Terveystalo esitetään myytäväksi Seppo Saariolle hintaan 175 000€ on hinta. Tontti vuokrattaisiin 30 vuodeksi hintaan 1250€ vuosi, tontin koko on 1017mm2. Perheneuvolan sosiaalityöntekijän toimelle haetaan täyttölupaa. Matkailutoimisto hakee lupaa kausityöntekijöiden palkkaamiseksi ensi kesäksi. Töinä olisivat Tul toril, kukkamessut ja matkailuneuvonta. Rahaa tarvittaisiin 20 235€.

Timo Saario on kannellut oikeuskanslerille ettei hän ole saanut kuntalaisaloitteeseensa lain määrämiä ilmoituksia. Oikeuskanslerin selvityspyyntöön vastataan ettei aloitteeseen ole voitu vastata siksi ettei aloitteentekijä ole ilmoittanut aloitteessaan yhteystietojaan.

Tämän vuoden talousarvioon esitetään lomautuksista tulleet muutokset. Esitetään ERP esiselvityksen tekemistä. Arvioidut kustannukset ovat 16 350€.

Sen pituinen se.