Kesä viikonloput ovat tapahtumarikkaita. Tämä oli minulle erityisen tapahtumarikas. Oli Suvipäiviä, Karjurockia, kesäteatteria ja ensiavussakin piti käydä. 

 
Karjurock kesti 3 päivää ja heti sai huomata kasvun olleen jälleen suurta. Ei näköjään niin sivulta asuinpaikkaa löydy etteikö jossain vaiheessa huomaisi olevansa melkein toiminnan keskipisteessä. Ei tämä juurikaan olemista häirinnyt. Vahvistimien teho paranee vuosi vuodelta, mutta ei vieläkään soitto häiritsevästi sisälle kuulu. 
 
Liikennöinti hieman on normaalia vaikeampaa. Nyt oli järjestetty meille kiertotie pitkin heinäpeltoa. Kohtuullinen muuten, mutta lähtö pellolle oli niin monttuinen, että saattoi siihen jonkun auton pakoputki jäädä. Postilaatikot ovat melkein keskellä juhla-aluetta niin, että olettaisi niiden joutuvan ikävän kohtelun alaiseksi. Päinvastoin. Sunnuntai aamulla siellä oli oluttölkki ja yllättäen täysi. Nyt on 2 mahdollisuutta. Se oli jonkun jemma ja unohtui. Toinen, että joku lähetti terveisiä. Molemmissa tapauksissa, jos luet tätä niin suuret kiitokset. Oli hauska yllätys.
 
Suvipäivillä melkein vain kävin. Entiseen malliin oli porukkaa ja toimintaa. Olisi pitänyt viipyä pidempään. Näin lokalahtelaisena siellä tapaa paljon ihmisiä joita ei tapaa kuin kerran vuodessa tai ei ole vuosiin tavannut. On mahottoman kivaa jutella heidän kanssaan ja päivittää kuulumiset.
 
Lauantai-illalla grilliä kohennellassa jouduin yllättäen mehiläisen hyökkäyksen kohteeksi. Ehti pistää kaulaan. En sitä sen kummemmin huomioinut. Olinhan pari viikkoa sitten joutunut ottamaan vastaan kerralla 4 pistosta. Siinä sitten pikkuhiljaa alkoivat paikat syhytä. Ensin kämmenpohjat niin, että oli suorastaan tuskaista. Siitä se sitten levisi, alkoi naama ajettua, kurkussakin alkoi tuntua ja nokkosrokkoa tulla joka paikkaan. 
 
Vähitellen alkoi tulla mielelleen, tämä taitaa johtua mehiläisen pistosta. Vaimo tiesi naapurilla olevan kyypakkauksen ja sen auttavan mehiläisenkin pistossa. Talsin naapuriin kysymään pakettia lainaksi. Sieltä tuli vastaus ettei tule kysymykseenkään, olet niin ajettunut ja punainen, nyt lähdetään ensiapuun. Sinne mentiin, alettiin antaa suonensisäisesti paria lääkettä, tablettina yhtä. Laitettiin johonkin tarkkailulaitteeseen ja otettiin sydänfilmi. Parin tunnin kuluttua oli ajetus alkanut laskea eikä enää niin vimmatusti syhynytkään. Annettiin antihistamiini tabletteja otettavaksi 1 päivässä ja päästettiin kotiin. Aamulla olikin sitten syhyminen loppunut ja nokkosrokko häipynyt hornan tuuttiin.
 
Nyt sitten valmistaudutaan lähtöön Eurajoen kesäteatteriin katsomaan "Munakarin veljeksiä".