Ukin valtuusto on ottanut tavaksi vaieta molemmilla kotimaisilla kielillä. Niin tänäänkin, niin minäkin. Ei ole asiaa josta voisi keskustella. Riittävän pitkälle vietyä asiaa on turha alkaa märehtimään. Tämä alkaa olla tilanne kh:kin. Esim. ekan kerran hallitus käsitteli TT-pajalle vuokratun hallin väliseinän ja oven rakentamista kaupungin kustilla töiden ollessa jo menossa päätä huimaavaa vauhtia.

Onneksi tänään selostettiin paria asiaa laajemmalti ennen ja jälkeen kokouksen. Ennen kokousta kerrottiin Esson täyttöaseman tontin ostoa. Tosin sekin oli jo käytännössä ratkaistu. Kokouksen jälkeen turinoitiin uudesta kuntalaista.

Listan asiat menivät iäneti lukuunottamatta pakollista demarien ilmoitusta, että he ovat valinneet hallitukseen Mauri Rostenin tilalle Janne Sjölundin. Tehtyjen aloitteiden osalta on kuulunut tapoihin aloitteen ekan allekirjoittajan vuolaasti kehuvan erinomaista aloitetta ja joka puolelle kumarrellen kiittävän aloitteen erinomaista käsittelyä. Tällä kertaa Valkonen antoi aloitteensa käsittelystä mitä kuuluu ja kuka käskee. Olli Laivo maltillisemmin kehui keskustan aloitetta jota hallituksessa asti keskustan ministeri erinomaisesti ajaa. Vassarien aloitteesta en virkannut sanan sanaa. Minulla on joitakin omituisia tapoja jotka ovat iskostuneet ilmeisen lähtemättömästi en äänestä tyhjää, en jätä eriävää mielipidettä enkä kehuskele kirjoittamaani aloitetta. Näin sitten saatiin tälläkin kerralla vaativa luottamustehtävä suoritettua.