Kh:n kokous alkoi mielenkiintoisesti jo ennen alkamistaan sillä pöydille oli jaettu esityslistan kohta 23 koskien aloitetta kj:n ja kh:n pj:n nauttimaa luottamusta. Asian oli valmistellut ja päätösesityksen teki Anne Takala. Esitys oli, että asia siirretään valtuuston päätettäväksi. Tämä hyväksyttiin yksimielisesti. 

Muuten kokous olikin pitkästyttävää leukojen laksutusta itsestään selvistä asioista. Rakennusjärjestystä on valmisteltu ja yritetty päättää 4 vuotta. Vieläkään ei ollut kaikille ehtinyt tulla mieleen millainen sen pitäisi olla. Muutokset olivat niin pieniä ettei niiden tähden sentään tarvirse järjestystä tarvitse asettaa nähtäville ja aloittaa vehkomista uudelleen. Sehän on päivän selvää ettei järjestys voi koskaan olla sellainen etteikö siihen voisi esittää muutosta halutessaan nimensä lehteen. Toivottavasti valtuustossa hermot hallitaan vaaleihin on vielä vuosia aikaa. 

Sataman laina, milli, esitettiin perittäväksi 5 vuodessa. Se päätettiin periä heti. Muut asiat menivätkin ilman muutoksia esityksiin.