Viranhaltijoiden päätöksissä hiukan ihmetytti talousjohtajan tilaama taloudenohjausjärjestelmän katseluoikeus joka maksaa melkein 6 tonnia vuodessa. Jo on kallista katselua. Liljalaaksonkadun ja Rantakadun kulman tontin kaava asetetaan nähtäville. Kaava oikeuttaa n. 3000m2 rakentamisen 6:en kerrokseen. Toukokuun aikana selvitetään tontilla olevan kellarin vaikutus kaavaan. Maakuntamuseo huomauttaa ettei se pidä hyvänä kaavamuutoksia tontti kerrallaan vaan keskusta-alueen kaava nyt päivittää kerrallaan. Olen samaa mieltä, tontti kerrallaa tarkastelu ei anna oikeaa kuvaa vaan tarkastelu pitää suorittaa kokonaisuus huomioiden. Ei tässä kaavassa mitään protestoitavaa ole, mutta naapureiden oikeusturvan kannalta olisi suotavaa, että voisivat luottaa millaiselta alueelta ovat asunnon tai liikkeen ostaneet.

Äeskarin kaava asetetaan nähtäville kuulemista varten. Pohjoikulman koulu esitetään myytäväksi 64 000€ Kemiön Venekeskukselle asumiskäyttöön. Jälleen kerran Kalannin Vanhainkoti esitetään myytäväksi. Kaupungin keskusta-alueen kehittämiseen esitetään työryhmää.

Sitten joka vuotinen saaristoseminaari. Viime vuosina tähän osallistuminen ei ole ollut kovinkaan haluttua. Nyt hallituksessa on ollut niin suurta intoa reissaamiseen, että tännekin varmasti lähdetään. Harmi ettei päästä Turkua kauemmaksi. Loput jutut lienevätkin pelkkiä läpihuuto juttuja.