Lista oli aika lyhyt, mutta kyllä siinä vaan 3 tuntia meni. Ekaksi esiteltiin tulevaa puhelin kilpaililutusta. Sitten päätettiin esittää valtuustolle kaupunginlahden reunan korjaus määrärahan aikaistusta vuodella. Mikäli homma menee putkeen päästään aloittamaan 1.9. tänä vuonna. Ensi vuodeksi suunnitellaan kaikille veneille samanlaiset maihinnousutikkaat.

Urheilukentän huoltorakennusta pähkäiltiin jonkin aikaa. Esitys oli rakentaa vanhan viereen vanha säilyttäen. Kari Vainio esitti paikaksi kohtaan mihin aikanaan tuotiin vesi- ja viemäriputket. 22-v. SM-kisoissa paikalla oli parakki. Kj:n esitys voitti 8-3. Toivottavasti ei enää tule mitään ongelmia vaan päästäisiin vihdoin rakentamaan.

Sorvakkokodin vierestä varattavasta tontista tehdystä päätöksestä Junkola-Lehtonen esitti päätösesitykseen seuraavan muutoksen: 

Uudenkaupungin kaupunginhallituksella on ollut oikaisuvaatimuksen käsittelyssä kaksi vaihtoehtoa: a) hylätä oikaisuvaatimus, jos päätöksessä ei voida todeta laillisuusvirhettä tai b) hyväksyä oikaisuvaatimus laillisuus- tai tarkoituksenmukaisuusperusteella. Uudenkaupungin kaupunginhallitus on siten vähintään omassa harkinnassaan olevilla tarkoituksenmukaisuusperusteilla ollut oikeutettu muuttamaan päätöstään 23.2.2015 § 73, josta oikaisuvaatimus on tehty, oikaisuvaatimuksen mukaisesti uudella päätöksellä 23.3.2015 § 124. Tällä perusteella Turun hallinto-oikeuden tulee hylätä asiasta tehty valitus.

Junkola-Lehtosen esitys voitti äänin 7-4. Muissa asioissa keskusteltiin, mutta muutoksia ei tullut.