On se ollut viime päivinä kuumaa. Nytkin oli jokin aika sitten herätessäni 25 Celsiuksen plussaa. Kyllä tähänkin tottuu. Ikävää, että monet joutuvat olemaan töissä. Tosin on oma kokemus, että siihen tottui. Vasta töiden jälkeen kotona varsinaisesti huomasi kuumuuden.

Kesän toimiini on kuulunut myös kesäteatteri käynti. Ensi sunnuntaina pitäisi käydä Eurajoella kulttuuri elämyksessä "Munakarin veljekset". En ole ottanut hommasta nimeä enempää selvää. Kai se jonkinmoinen komedia on. Kesään sopiva.

Kesään on kuulunut myös Tour de Francen seuranta. Nyt se jää pois. Minulla täällä maalla ei ole mitään kaapeleita vaan lautanen. Paketti, johon kuului Eurosport oli niin kallis, että eläkeläisen piti se sanoa irti. Eipähän sitä ole paljoa elämästä huomannut vaikka parisataa kanavaa jäi pois.

Uiminen on iän mukana jäänyt vaikka on ranta ihan rannas. Herättelisikö harrastusta uudelleen? Olen ollut aikamoinen uimaan. Kävin töissä ollessa jonkin aikaa hallissa aamulla uimassa. Se aukeaa tiistaisin ja torstaisin aamulla klo 6.00. Siellä sitä oli aina mukava tuttu porukka. Uin 2 km. Aikaa meni tunti. Sitten pirteänä töihin. On se uiminen energiaa kuluttavaa. Aina oli jälkeenpäin niin kova nälkä, että olisi pieniä kiviä syönyt.

On alkanut pikku hiljaa sataa. Hienoa. Luonto on ollut tosi kaunis. Ilman sadetta olisi varmaan lähipäivinä rupsahtanut.