Mennessä kh:n listoille joutuu klikkaamaan ruutua "sähköinen kokous". Listasta päätellen kokouksesta ei varmaan ole tulossa sähköistä kokousta. Tavanomaisten asioiden jäleen muutama kaava juttu. Eivät ole kovinkaan merkittäviä juttuja. Hiulla vaihdetaan 0,7ha maata joka on kaavoitettu mm. kevyenliikenteenväyläksi. Maanomistaja saa saman verran toisaalta maata.

Päiväkodit ovat siirtymässä yksityisille. Merilunntieltä Päivälän kohdalta ollaan varaamassa n. 4200m2 tontti Hoivatilat Oy:lle Päivälän kohdalle. Tiettävästi Ullakolla ei ole mitään tekemistä yhtiön kanssa joten se toteutunee. Päivälässä oli aiemmin aikuisten päiväkoti joten käyttötarkoitus ei muutu. Alueita vuokrataan Merefestejä varten.

Lukion rehtori jää eläkkeelle ja viran täyttöön annettaneen lupa. Vaalien tuloksesta tiedotetaan valtuustolle, että asianomaiset tietävät ettei kesäkuun kokoukseen tartte enää tulla. Sitten loput onkin loput aika merkityksettömiä asioita. Mm. annetaan ministeriölle lausunto jota ei kukaan Helsingissä lue, mutta Ukissa asia palautetaan kovan keskustelun jälkeen.

Siinä ne.