Kevät lähti vauhdilla etenemään. Sataa, aurinko paistaa ja öisin on pakkasta. Nämä syövät hetkessä hanget korkeat nietokset. Muuttolintuja on tullut jo jonkin aikaa. Kurkia, hanhia ja joutsenia lentää suuria parvia yli. Tuttu kurkiparikin jo tepastelee pälvi paikoissa. Ei ole vielä aloittanut aamuherätyksiä. Menneinä kesinä ovat tulleet aamulla 4-5:n aikaan huutamaan ikkunan alle. Huuto on sitä luokkaa, että kuolleetkin herää.

Kyyhkyjen kujertelua kuulee melkein taukoamatta ja käy niitä lintulaudan alla syömässäkin. Linnut on talven aikana pöllytelleet laajalle alalle. Lintuja kävikin talvenaikana ennennäkemättömän paljon ja 4 oravaakin. Punatulkutkin ovat tapansa mukaan tulleet isommalla joukolla keväämmällä. Eilen kävi valtava parvi peipposiakin. Tänäänkin niitä on vielä ollut muutama kymmen. Eilen kävi myös iso parvi kottaraisia. Niitä ei jäänyt yhtään. Myös mustarastaita on ollut ja ne jäävätkin koko kesäksi. Varmaan on käynyt myös harvinaisempia lintuja ei ole kyllä tullut huomattua. Töyhtöhyyppiä on ollut joka kevät. Nyt en ole nähnyt yhtään. 

Toinen keväänmerkki on joukkuepelien pleijarit. Nyt on pitkästä aikaa U:kissakin toiveet korkealla. On eka kierroksella kotietu ja kaikki mahdollisuudet päästä pitkällekin. Odotin katkaisua jo eilen Espoossa niin selkeästi U:ki oli viimeksi kotona parempi. En ole kuullut tarkemmin mitä Espoossa tapahtui. Sen kuulin, että 3 pelaajaa joutui jo hyvissä ajoin suihkuun. Kova isku. Suihkuun joutuneista Wright on ollut U:kin taitavin pelaaja tällä kaudella. Heinonen on kehittynyt valtavasti ja on korinalla pelannut suorastaan mahtavasti. 3:tta suihkuun joutunutta en tiedä. Kovin vähän olivat takamiehet Sarsevic ja Jalonen tehneet pisteitä. Olisiko löytynyt Bojanin pitelijä. Huomenna tavataan Pohitullissa ja ollaan varmoja voitosta.