Ekana varsinaisena asiana on kaupunginlahden kunnostuksen jatko. Esitetään erinäisiä urakka ja talousarvio järjestelyjä joiden avulla saadaan kaupunginlahti kuntoon ennen Ukin juhlavuotta 2017. Esityksestä ei selviä tarkoittaako jatko lahden reunan korjausta sillan jälkeen Sorvakon puolelta tai lahden perän ruoppausta tai molempia. Hieno juttu joka tapauksessa.

Katuvalaistuksen uusimiseen esitetään luvan antamista teklalle talousarviossa olevan 150 000 euron käyttämiseen. Viimeksi urheilukentän huoltorakennuksen rakentaminen siirrettiin ja hankittavaksi aiemmat päätökset ja piirustukset. Nyt ne ovat.

Sitten on Sorvakon alueen varaamisesta tehdystä päätöksestä Timo Järvisen valitukseen annettava lausunto. Tästä asiasta on toinenkin valitus tulossa lausunnolle. Eikö millään voitaisi asiat puhua halki ja aloittaa valmistelu. Sitten esitetään ostettavaksi Turun Kiinteistöpalvelun osakkeita runsaalla kuudella tonnilla.

Terveyskeskuspsykologi esitetään palkattavaksi. Rondo esitetään päivitettäväksi 93 000€ ja vuotuinen kustannus 12 000€. Semmosta se sitte on noitten tietokoneiden kanssa.