Uuden hallituksen eka kokous on ohi. Hyvähenkinen kokous jossa kerran äänestettiin. Aluksi oli normaalit byrokraattiset koukerot. Sitten alkoi valintarumba. Ekaksi U:kin Veden johtokunta; pj. Kari Vainio, vpj. Nina Redsven, Joni Lohimies, Vuokko Virtanen ja Matti Arvonen. Vakka-Suomen Vesi pj. Jukka Järvinen, Merja Marsela ja Paavo Pitkänen.

Hallituksen edustajiksi lautakuntiin tulivat; Opetus ym. ltk Jaana Vasama, nuoriso ym. Veijo Nummi, Sos. ltk. Lea Myllymäki, tekla Birgitta Runola, ympla Harto Forss ja U:kin Vesi Mauri Rosten. Pääomasijoitus tmk. pj. Merja Koski, Harto Forss, Seppo Nikula ja Mauri Kontu. Yhteistyö tmk. Mauri Rosten ja Seppo Nikula. Ikäihmistenneuvosto Lasse Virtanen. Yhtiökokouksiin valittiin virkamiehiä. Poliisilaitoksen neuvottelukuntaan Rauno Saarinen.

Kunnallisten ilmoitusten julkaiseminen lähetettiin uuteen valmisteluun. Tarkastus ins. virka täytetään. Tilintarkastajille luovutetaan vahvistusilmoitus. Kuntalaisaloite kotihoidon kuntalisästä hylättiin.

Sitten olivat käyttösuunnitelmat jotka lähetetään valtuustolle. Hyväksyttiin lautakuntien esittämässä muodossa. Jonkin verran herätti keskustelua mitä tehdään koulan osalta, joka ei tehnyt valtuuston hyväksymän talousarvion mukaisesti käyttösuunnitelmaa. Pohdittiin palauttamista koulaan, mutta aikataulullisesti se ei ollut mahdollista, joten päätettiin esittää valtuustolle virkamiesten esitys. Rakennussuunnittelijan toimen täyttämisestä äänestettiin. Äänin 6-4 ei täytetä. Sitten olikin vain juoksevia asioita.

***Kommentit eivät näy blogissa, mutta ainakin osa tulee e-mailiin. Nyt kysyttiin äänten jakaumaa. Se oli selvä oikeisto-vasemmisto. Palkkaus olisi säästänyt ostopalveluja enemmän mitä kuluu palkkaukseen. Kovasti on polemisoitu talouden heikkoa tilaa. Se korjaantuu vain tuloja kasvattamalla ja menoja supistamalla. Oikealla tuntui olevan herkkyyttä päinvastaiseen. Olen yrittänyt tallennusta jo pari kertaa. Sinne ovat kadonneet bittiavaruuteen. Tämän jälkeen en enää yritä. Pitänee lähteä lumitöihin.

***Kyllä oli Lehtosen virka kyseessä. Se täytetään 60%:n työajalla. Saas näkki onko hakijoita.

***Täällä kävijöiden määrää ei tiedä sillä mittari hävisi ja kommentit tulevat vain minune-mailiini Vuodatuksen välittäminä. Jollain on ollut vaikeuksia blogiin pääsyssä. Jos, niin tee seuraavasti. Avaa blogini, klikkaa oikealla ylänurkassa 3:n ruudun keskimmäistä jossa on suorakulmio, sivu supistuu puoleen, klikkaa osoiteen vieressä olevaa pyöreää kuviota, pidä hiiren nappulaa alhaalla, siirrä kuvio työpöydälle, vapauta nappula. Siihen kuvake, Vuodatus.net. Jatkossa klikkaa ainoastaan kuvaketta niin pääset blogiin. Mikäli on kysyttävää niin saan kysymykset kommentoimalla e-mailiin ilman lähettäjää. Kyllä alkaa olla aika blogin tulla kuntoon.