Kokouksen alku meni vain sotesta keskustellen. Eka pysähdys tuli terveyspalvelujen johtajan viran muuttamisesta terveyskeskuslääkärin viraksi. Oikeisto esitti ettei virkaa muuteta vaan lakkautetaan. He voittivat 6-5. Tilaisuus uuteen terveyskeskuslääkäriin meni. Mielestäni olisi nyt kaikki tilaisuudet käyttää terveyskeskuksen vahvistamiseen. Parin vuoden kuluttua Uki ei taatusti tule saamaan yhtään uutta lääkäriä. Taas töpättiin viimeisen päälle.

Sitten kolkon paukkeessa mentiinkin salaiseen asiaan. Se oli kaupungin arkkitehdin virasta pidättämisen harkitseminen. Kh oli aiemmin päättänyt asian kuuluvan teklalle. Tekla palautti asian kh:lle ja nyt oli taas esityksenä, että teklan on juttu käsiteltävä. Ekaksi esitettiin ettei asia ole enää salainen. Siitä äänestettiin, äänin 7-3 asiasta tuli julkinen. Salaisena pitämisen puolesta äänestivät Koski, Vasama ja Sjölund. tyhjää äänesti varajäsen Lauren. Asia otettiin kh:n päätettäväksi oikeiston äänin 6-5. Eriävän mielipiteen jättivät demarit ja kj. Päätökseen sisältyi myös kuuleminen. Sitä ei kai kukaan vastustanut, mutta sen sisältyessä esitykseen lapsi meni pesuveden mukana.

Tänään aamulla piti olla arkkitehdin jutusta oikeuden istunto, mutta se siirrettiin määrittelemättömään aikaan. Ylen uutisista siitä on kuitenkin saatu syyttäjän kanta. Puolustuksen puheenvuoro ja tuomio tulevat aikanaan.